Leef-je-Kleur

Ga op ontdekking naar jouw kleur!
 

Over mij 

Na en tijdens de opleiding HBO-SPH heb ik veel met mensen gewerkt, basisschool kinderen, jongeren, bejaarden. Ik kwam er toen achter hoe fijn het is om te creëren en daar allerlei materialen voor in te zetten. Ik zag ook het positieve effect daarvan op mensen.

Ik ben toen een opleiding Creatieve Therapie gaan doen. Daar werd het me heel duidelijk hoe mooi het is om je hoofd leeg te maken en je handen naar buiten te laten brengen wat er in je speelt (wat vaak met woorden niet lukt). 

Kort na de opleiding begon ik in een Kunstatelier voor mensen met een verstandelijke beperking en projecten met schoolkinderen. Hier maakten we allerlei projecten waarbij ik zag wat voor positieve uitwerking het creëren van eigen Kunst op de mensen heeft. Meer zelfvertrouwen, beter in hun vel en heel veel plezier in het maken van Kunst. 

Door allerlei omstandigheden ben ik op een bepaald moment omgevallen, waardoor ik niet meer kon werken. Vooral toen heb ik aan den lijve mogen ervaren wat creëren met me doet.. Het maakt stil, geeft ruimte, schept nieuwe inzichten, aandacht voor wat echt belangrijk is.. langzaam maar zeker steeds meer je wezen bewonen zonder poespas. 

Ik ben ervan overtuigd dat het voor een groot deel heeft bijgedragen aan het helen van mezelf, op allerlei gebieden!